Draai je scherm om de website te bekijken.

Creëer een Living learning Organization!
Methodecursus

Leid of begeleid je een organisatie en wil je een cultuur realiseren waarin iedereen actief participeert, waar collega’s elkaar opzoeken en creatief samenwerken? Streef je naar een samenwerkingsverband waar mensen de schouders zetten onder het realiseren van de missie, enthousiast zijn over een gedeelde visie en waar met elkaar gesproken wordt over thema’s die er echt toe doen?
 
Dan ben je van harte welkom op deze cursus over Living Learning Organizations. Dit concept voor organisatieontwikkeling is gebaseerd op de uitgangspunten en methodiek van TGI en biedt een verfrissende kijk biedt op actuele organisatiethema’s rond leiderschap, zelfsturing en effectieve samenwerking.  
 
De methodiek van Living Learning Organizations stimuleert aandacht voor zingeving, creativiteit en oprecht contact en ondersteunt zowel leidinggevenden als medewerkers bij het ontwikkelen van hun leiderschapskwaliteiten. Het resultaat is een levendige en veilige samenwerkings- en leercultuur, waardoor medewerkers met elkaar duurzame ontwikkelingsprocessen aangaan. Op persoonlijk-, team- en organisatieniveau!
 
Doel
1.     Inzicht verwerven in de achtergrond, het concept en de kenmerken van ‘Living Learning Organizations’
2.     Leren werken met de methode aan de hand van concrete casuïstiek en oefeningen.
3.     Inzicht krijgen in dynamieken en spanningsvelden binnen de eigen organisatie en concrete handelingsmogelijkheden ontwikkelen vanuit je rol.
4.     Ontwikkelingsgericht interveniëren met behulp van TGI-thema’s.

Werkwijze
We bieden zowel theoretische inzichten en methodische handvatten als mogelijkheden om heel concrete praktijksituaties in te brengen. Er is in de cursus veel ruimte voor persoonlijke leervragen.

Doelgroep
Voor mensen die geïnteresseerd zijn in Leiderschaps- en organisatieontwikkeling en op zoek zijn naar een integrale aanpak gebaseerd op heldere uitgangspunten en een consistente methode. De cursus is bedoeld  voor organisatiecoaches (intern of extern), HR-professionals, bestuurs- of directieleden en teamleiders.
Deelnemers hebben voorafgaand minimaal een TGI-introductiecursus gevolgd. Voor deelnemers aan de TGI-opleidingsroute is dit een methode- of verdiepingscursus (M/V).

Praktisch

Datum 10-12 juni 2024
Omvang 3 daagse met overnachting (aanvang 13.30 uur, eindtijd 16.00 uur)
Locatie Hotel Jagershorst, Leende (bij Eindhoven)
Deelnamekosten organisaties: 1090,- | z.z.p. 890,- | particulieren 690,-
  RCI-leden krijgen 10% korting op de deelnamekosten
Verblijfskosten 380,-
Aanmelden voor 1 mei 2024

Leiding

Ineke van de Braak 
TGI-opleider. Arbeids- en Organisatiepsycholoog. Met name werkzaam op het gebied van organisatieontwikkeling, leiderschap en teamontwikkeling.

 

Wim Stevens 
TGI-opleider. Onderwijskundige. Vervolgopleidingen in groepsdynamica. Actief als managementtrainer/organisatieadviseur, onder andere in de bank- en telecomsector.

 

Deel deze cursus meer

Aanmelden

Cursus Creëer een Living learning Organization!
Datum 10-12 juni 2024
Naam
Adres Huisnummer
Postcode Woonplaats
Telefoon
E-mail
Geboortedatum
Functie
Werkterrein
Factuuradres
Deelnamekosten
Korting
Geslacht
Vegetariër
Andere dieetwensen
Met het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Alleen volledig ingevulde formulieren zijn verzendbaar! Als inschrijving is gelukt, ontvangt u automatisch een bevestiging.