Draai je scherm om de website te bekijken.

Persoonlijk leiderschap in lastige situaties
Persoonlijkheidscursus

Je voelt je verantwoordelijk en levert graag actief een bijdrage. Het geeft je energie om resultaten te boeken en om er samen met anderen voor te gaan. Soms loopt het niet zoals je wilt. Je moet balanceren tussen tegengestelde belangen en dat geeft spanning. In de dagelijkse samenwerking ontstaan fricties die de werksfeer negatief beïnvloeden. De organisatie is voortdurend in verandering en soms raak je in de veelheid ervan het overzicht kwijt. Je werkt hard maar je energie verdwijnt en je lijf protesteert. Hoe blijf je in dergelijke lastige situaties overeind?  Hoe kun je zo’n situatie ten positieve keren? TGI gaat ervan uit dat lastige situaties erbij horen in samenwerkingsprocessen. Het is een kunst en kunde om jezelf hierin te sturen. Door zorgvuldige gewaarwording en analyse van wat er allemaal speelt en door reflectie op je eigen gedrag, gevoeligheden en belemmerende patronen. Deze bewustwording maakt ruimte vrij voor nieuwe stappen. Energie en creativiteit beginnen weer te stromen en je werkplezier neemt toe. Met toenemend zelfvertrouwen pak je lastige situaties aan!
 
Doel
  • Inzicht in wat voor jou lastige situaties zijn en het kennen van je eigen pijnpunten daarin.
  • Versterken van je eigen leiderschap en het verruimen van je mogelijkheden om deze lastige situaties aan te pakken.
  • Vergroten van je handelingsrepertoire om in alle hectiek  jezelf te blijven sturen.
 
Werkwijze
Met elkaar onderzoeken we wat die werksituatie nu precies zo lastig maakt. En wat dat zegt over jezelf, over anderen en over de context. Door gebruik te maken van de wijsheid van alle deelnemers en begeleiding, ontstaat een veelzijdig perspectief op het geheel en op wat anders kan. Naast analyse en reflectie is er ook veel ruimte voor concreet uitproberen en oefenen.
 
Doelgroep
Iedereen die werk wil maken van zijn/haar persoonlijk leiderschap in samenwerkingsprocessen. TGI-voorkennis is niet vereist. Voor deelnemers aan de TGI-opleiding is deze cursus geschikt als persoonlijkheidscursus (P).

Praktisch

Datum 22-24 januari 2020
Omvang 3 -daagse (aanvang 13.30 uur, eindtijd 16.00 uur)
Locatie Eigentijdserf, Westelbeers
Deelnamekosten organisaties: 1000,- | z.z.p. 800,- | particulieren 600,-
  RCI-leden krijgen 10 % korting op de deelnamekosten
Verblijfskosten 370,-
Aanmelden voor 10 december 2019

Leiding

Marleen Vangrinsven 
TGI-opleider. Andragoog. Opleiding psychodrama en voice-dialogue. Speciale interesse in leiderschap en creativiteit en in irrationele processen in teams en organisaties.

 

Deel deze cursus meer

Aanmelden

Cursus Persoonlijk leiderschap in lastige situaties
Datum 22-24 januari 2020
Naam
Adres Huisnummer
Postcode Woonplaats
Telefoon
E-mail
Geboortedatum
Functie
Werkterrein
Factuuradres
Deelnamekosten
Korting
Geslacht
Vegetariër
Andere dieetwensen
Met het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Alleen volledig ingevulde formulieren zijn verzendbaar! Als inschrijving is gelukt, ontvangt u automatisch een bevestiging.